Comanda telefonic la 0770774396 SNEAKERSI MIHAI ALBU - NOUA COLECTIE IN EDITIE LIMITATA SMIKARS – COOLor

SNEAKERSI MIHAI ALBU - NOUA COLECTIE IN EDITIE LIMITATA SMIKARS

Postat de COOLOR SHOP on

Mihai Albu creeaza sneakersi? Lansarea recenta a colectiei capsula in editie limitata de sneakersi sau pantofi sport pentru femei #sMIKArs de la Mihai Albu poate parea surprinzatoare din partea celui supranumit "arhitectul pantofilor".

Renuntand la tocurile ametitoare cu care ne-a obisnuit in colectiile sale de pantofi stiletto sau pantofi de mireasa. Mihai Albu se alatura trendului lejer fiind primul designer roman care include in colectia sa sneakersii.

Desi pare ceva iesit din comun, tonul a fost dat de marile case de moda - Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga, Prada introducand in colectiile lor de footwear si incaltamintea sport inca cu multi ani inainte. De asemena, marii producatori de echipament sportiv Nike si Adidas lanseaza periodic serii limitate sau editii luxury - vezi gamele Air Jordan sau Adidas Yeezy.

Colectia de  sneakersi Mihai Albu cuprinde patru modele in culori vibrante si geometrii exuberante. Stilul sportiv se imbina perfect cu agitatia urbana a femeii moderne, iar posibilitatile de asortare sunt nelimitate fiind usor de accesorizat la tinute office sau tinute urbane.

Combinatiile de texturi si culori satisfac, cu siguranta, pretentiile si celor mai inraite fashioniste. De la galben aprins, la turcoaz camelon sau auriu cu glitter fin, suntem siguri ca cel putin un model iti va atrage atentia.

Mihai Albu sneakers - Wave 1

Arcadele indraznate & culorile aurii definesc silueta disco a sneakersilor Wave 1 , marca Mihai Albu. Realizati din panza si glitter pe talpa TR inalta de 5 cm, reprezinta laitmotivul colectiei Mika.

TR este un cauciuc termo – material folosit pentru fabricatia talpilor turnate, cu rezistenta sporita si flexibilitate medie.

Acesta este utilizat in special pentru incaltamintea de iarna, datorita faptului ca isi pastreaza flexibilitatea la temperaturi scazute mai bine decat talpile fabricate din PVC, asadar ii poti purta cu incredere zi in zilele friguroase.

Materialul are proprietati antiderapante si ofera o buna izolare termica.

mihai albu sneakers

 

Mihai Albu sneakers - Wave 2

Culorile pastelate retro & arcadele ample definesc silueta indrazneata a sneakersilor Wave 2, marca Mihai Albu. Realizati din panza pe talpa TR inalta de 5 cm, reprezinta laitmotivul colectiei Mika.

mihai albu aneakers adidasi wave 2

Mihai Albu sneakers - MyAmi

Mixul fresh de vară in culori vibrante & motivele retro ale sneakerșilor MyAMI de la MIhai Albu te imbie la relaxare. Realizati din piele naturala si material textil pe talpa de cauciuc inalta de 4 cm imbina ideal lejeritatea cu designul exclusivist.

Ii poti customiza usor cu sireturile din silicon COOLor adaugand un plus de lejeritate si culoare atat adidasilor cat si tinutei.

Mihai Albu sneakers - MyAmi

 

Mihai Albu sneakers - Shreck

Motive retro & animal print mixul atragator de design, marca Mihai Albu regasit in silueta eleganta a sneakersilor SHRECK. Realizati din piele naturala si material textil pe talpa de cauciuc inalta de 4 cm imbina ideal lejeritatea cu designul exclusivist. Le poti asorta sireturi dn silicon COOLor pentru un look mai cool, intregind astfel paleta coloristica a tinutei.

Mihai Albu sneakers - Shreck

 

Ce mai astepti? E momentul sa iti diversifici colectia de pantofi cu o pereche de sneakersi Mihai Albu, in serie limitata.

Nu uita nici de protejarea lor, asa ca pune cu incredere in cosul de cumparaturi si produsele pentru curatare si protectie incaltari de la Crep Protect.

Ii poti comanda online platind in siguranta cu cardul tau bancar sau ramburs, la livrare.

Ai LIVRAREA GRATUITA oriunde in Romania, in maxim 24 de ore!

Fii unica! Ia-ti ACUM o pereche de sneakersi din colectia sMIKArs by Mihai Albu!
sMIKArs ❤️mergi cu stil sau aleargă cu pas agil!

 


Distribuie articolul



← Articol anterior


0 comentarii

Lasa un comentariu

Nota: comentariile trebuie aprobate de un moderator inainte de a fi publicate.