Comanda telefonic la 0770774396 Topul celor mai bune marci de pantofi sport din lume - 2020 | COOLor

Topul celor mai populare marci de pantofi sport din lume 2021

Postat de COOLOR SHOP on

Pantofii sport, denumiti in limbaj uzual drept adidasi, sneakersi sau tenisi, sunt utilizati de milioane de oameni din intreaga lume. Acestia sunt preferati atat pentru activitati sportive cat si pentru confortul deosebit si lejeritatea oferita celor care merg foarte mult pe jos sau petrec multe ore in picioare.

Aspectul lor foarte la moda ii face o alegere potrivita atat pentru tinute lejere sau sportive, cat si pentru tinute elegante sau business. Mai mult decat atat, multi sportivi ii poarta, ceea ce incurajeaza multi fani din intreaga lume sa-i cumpere.

Haideti sa vedem topul celor mai bune marci de pantofi sport din lume, accesorizate cu sireturile din silicon COOLor:

 ASICS

pantofi-sport-asics

ASICS este o companie multinationala care se ocupa cu fabricarea de articole si echipamente sportive. Compania japoneza proiecteaza echipamente sportive pentru o gama larga de sporturi si desi gama lor de pret este, de obicei, un pic mai mare, calitatea si confortul merita. Acest brand a fost in mod constant clasat printre cele mai bune branduri de pantofi sport din lume.

Compania a fost infiintata in anul 1949 de catre Kihachiro Onitsuka. Sediul sau este in Kobe, Japonia. Numele ASICS este acronimul unei ziceri latinesti :" Anima Sana In Corpore Sano"  - suflet sanatos in trup sanatos - derivata din celebrul aforism al lui Juvenal: "mens sana in corpore sano".


Vans

pantofi sport vans

Vans este o companie americana, filiala a VF Corporation, detinatoarea a peste 30 de branduri renumite, sub care produc diverse articole cum ar fi hanorace, tricouri, sosete, palarii, rucsaci, jeans sau echipamente de protectie. Compania este foarte activa in domeniul sportului si sponsorizeaza numeroase echipe in diverse sporturi, cum ar fi surfing, BMX, snowboarding, motocross si skateboarding.

Compania a fost fondata cu mai mult de 50 de ani in urma, pe 16 martie 1966, fiind numita in acel moment The Van Doren Rubber Company. Celebrul Vans skateboard logo a fost conceput in 1970 in Costa Messa de catre Mark Van Doren, fiul proprietarului companiei din acea vreme, un pusti de doar 13 ani.


New Balance

pantofi sport new balance

New Balance este, de asemenea, o companie multinationala americana care se concentreaza pe industria incaltamintei. Multe dintre modelele sale sunt renumite in intreaga lume, modelul sau cel mai faimos fiind modelul 990. Compania americana produce doar in Statele Unite si in Marea Britanie, pantofii sai avand o pozitionare de preturi foarte ridicata, in principal datorita calitatii deosebite a materialelor folosite dar si datorita gamei largi de marimi, potrivite atat cu picioarele late cat si cu cele inguste.

A fost fondata in 1906 de catre William J. Riley ca si New Balance Arch Support Company. Sediul companiei este in Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii.


Converse

converse

Converse este o companie americana subsidiara a celebrei Nike Inc. In timpul celui de-al doilea razboi mondial productia Converse a fost exclusiv destinata fabricarii incaltarilor pentru trupele americane combatante. Converse a fost lider in industria de incaltaminte sport americana timp de mai multe decenii, deoarece nu a existat nici o alta marca de incaltaminte cu care sa poata concura.

Converse-ul este recunoscut dupa insigna in forma de stea si talpa de cauciuc a modelului All Star cu varful rotunjit. A fost infiintat in februarie 1908 la Malden, Massachusetts, SUA de catre Marquis Mills Converse.

Sediul central se afla in Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii.


Puma

pantofi sport puma

Puma este o companie multinationala germana care produce si proiecteaza  incaltaminte sport si casual, articole de imbracaminte si accesorii, cotata a treia in topul producatorilor de articole sportive.

Compania a fost fondată de Rudolf Dassler dupa ce relatia dintre el si fratele sau s-a deteriorat. Impreuna au fondat Gebruder Dassler Schuhfabrik, ceea ce inseamna Fabrica de pantofi Dassler Brothers, dar dupa despartire Rudolf a creat Puma si Adolf Dassler a creat Adidas. Puma a fost fondata in 1948, iar sediul sau este in Herzogenaurach, Germania.


Reebok

pantofi sport reebok

Reebok a devenit o subsidiara a Adidas dupa achizitia in valoare de aproape 4 miliarde de dolari din 2005. Este o companie multinationala de imbracaminte si incaltaminte cu focus pe dezvoltarea de produse legate de fitness si alergare.

De-a lungul timpuluil, Reebok a fost furnizor oficial de echipamente pentru echipele din NFL sau NBA, precum si pentru echipa de baschet a Statelor Unite la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. In prezent este sponsorul oficial al Ultimate Fighting Championship (UFC), Les Mills, CrossFit si Spartan Race.

Compania americana a fost fondata de Joe & Jeff Foster in 1958 la Bolton, Anglia, iar sediul general se afla in Boston USA.


Adidas

pantofi sport adidas

Adidas este o companie germana specializata in proiectarea si fabricarea de incaltaminte, haine si diverse accesorii. Adidas este cel mai mare producator de imbracaminte sport din Europa, desi ocupa locul doi in lume. 

Compania s-a nascut dupa vechea disputa dintre fondatorul Adidas - Adolf Dassler si fratele sau - Rudolf Dassler, care este fondatorul firmei Puma, astfel  incepand rivalitatea dintre cele doua companii.

Adidas are multi dintre cei mai mari sportivi in calitate de ambasadori ai brandului, cel mai mare nume fiind cel al lui Lionel Messi. Mai mult, ofera si sponsorizari catre mai multe echipe din diverse sporturi din intreaga lume.

Adidas a fost creat la 18 august 1949, iar sediul companiei este situat in Herzogenaurach, Germania. Celebrul '3 Stripe Logo' a fost achizitionat de la compania finlandeza producatoare de echipamant sportiv - Karhu Sports in 1952, in schimbul a doua sticle de whisky si echivalentul a 1600 de euro.


Nike

nike

Nike este cea mai mare companie sportiva din lume ocupandu-se cu proiectarea, dezvoltarea, fabricarea si comercializarea articolelor de imbracaminte, incaltaminte, echipamente si accesorii.

Este cel mai mare furnizor de pantofi si articole de imbracaminte atletice din lume. Este cel mai valoros brand din domeniul sportului - aproximativ 30 de miliarde de dolari.

Numele companiei americane este preluat de la zeita greaca a victoriei, Nike, iar logo-ul companiei rezulta din aripa acesteia, denumita „Swoosh”. Conform mitologiei Greciei Antice, acest Swoosh motiveaza luptatorii si le confera o putera imensa.

A fost fondata la 25 ianuarie 1964 de Bill Bowerman si Phil Knight, desi in acel moment numele sau era Blue Ribbon Sports. A fost schimbat in Nike in 1971. Sediul companiei este in Beaverton, Oregon, Statele Unite ale Americii. Are multe nume  mari din lumea sportului sub sponsorizarea sa, inclusiv pe Cristiano Ronaldo si mai nou pe Simona Halep.

Cele mai bune marci de pantofi sport din lume merita cele mai #COOL accesorii,de curatare de la Crep Protect  iar sireturile elastice din silicon COOLor se potrivesc perfect pe toate modelele din clasament. 

Tu ce mai astepti? Ia-ti acum cele mai COOL sireturi pentru pantofii tai! Vezi aici intrega colectie de sireturi din silicon.

Lasa-ne un comentariu cu marca ta preferata de sneakers si primesti gratis un set de sireturi din silicon COOLor Rainbow la cumparaturi de minim 100 de lei pe www.coolor.ro.

#COOLorPEOPLE this is the new #sneakerculture!


Distribuie articolul



← Articol anterior Articol nou →


0 comentarii

Lasa un comentariu

Nota: comentariile trebuie aprobate de un moderator inainte de a fi publicate.