Comanda telefonic la 0770774396 Blogul #COOLor

Blogul #COOLor

SNEAKERSI MIHAI ALBU - NOUA COLECTIE IN EDITIE LIMITATA SMIKARS

Postat de COOLOR SHOP on

Mihai Albu creeaza sneakersi? Lansarea recenta a colectiei capsula in editie limitata de sneakersi sau pantofi sport pentru femei #sMIKArs de la Mihai Albu poate parea surprinzatoare din partea celui supranumit "arhitectul pantofilor". Renuntand la tocurile ametitoare cu care ne-a obisnuit in colectiile sale de pantofi stiletto sau pantofi de mireasa. Mihai Albu se alatura trendului lejer fiind primul designer roman care include in colectia sa sneakersii. Desi pare ceva iesit din comun, tonul a fost dat de marile case de moda - Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga, Prada introducand in colectiile lor de footwear si incaltamintea sport inca cu multi ani inainte. De asemena, marii...

Citeste mai mult →

Test real Crep Protect spray impermeabil incaltari

Postat de COOLOR SHOP on

Stim ca, cel putin o data, tentatia de a-ti cumpara o pereche cool de adidasi sau pantofi din piele intoarsa ti-a fost domolita de teama de a nu-i murdari la prima ploaie sau in aglomeratia din metrou, tramvai sau autobuz. Sa-i cumperi doar ca sa-i tii in cutie nu e deloc pont, iar moda galosilor peste incaltari a trecut de mult:)  La fel, stim ca te bombardeaza sute de reclame cu produse minune, care iti promit ca-ti salveaza incaltarile de la atacurile murdariei. Asa ca, dupa ce am vazut cum cei de la Crep Protect toarna ketchup, sau chiar ciocolata pe...

Citeste mai mult →

5 idei de ingrijire & protejare a incaltarilor din piele intoarsa, piele sau nabuc

Postat de COOLOR SHOP on

De cate ori ti s-a intamplat sa dai o gramada de bani pe perechea de Nike, New Balance sau Adidas preferata iar la prima ploaie sa te trezesti cu pete de murdarie aproape imposibil de scos ulterior? Iata aici cateva sfaturi pentru a proteja si a avea mereu incaltarile curate si intr-o forma de invidiat fie ca e vara,iarna, toamna sau primavara.

Citeste mai mult →

O pereche de încălțări, 5 lookuri diferite: trendul verii 2018

Postat de COOLOR SHOP on

Ne place faptul că moda ultimelor sezoane e mult mai versatilă, dar și mult mai practică. Duse sunt zilele în care femeile erau obligate să se urce pe tocuri amețitoare pentru a se simți elegante și frumoase. Azi, cea mai sexi încălțăminte e cea care te face să te simți confortabil, iar siguranța de sine și fericirea sunt considerate armele seducției.

Citeste mai mult →

Cum să îți faci încălțămintea ca nouă din pantofii vechi

Postat de COOLOR SHOP on

Una dintre cele mai triste experiențe de care ne lovim este legată de pierderea unei iubite perechi de pantofi. Fie din cauza uzurii sau pentru că designul său nu ți se mai pare deloc atractiv, ești obligată să renunți la accesorii de care nu credeai că te vei despărți vreodată.

Citeste mai mult →