Comanda telefonic la 0770774396 Test real Crep Protect spray impermeabil incaltari – COOLor

Test real Crep Protect spray impermeabil incaltari

Postat de COOLOR SHOP on

Stim ca, cel putin o data, tentatia de a-ti cumpara o pereche cool de adidasi sau pantofi din piele intoarsa ti-a fost domolita de teama de a nu-i murdari la prima ploaie sau in aglomeratia din metrou, tramvai sau autobuz. Sa-i cumperi doar ca sa-i tii in cutie nu e deloc pont, iar moda galosilor peste incaltari a trecut de mult:) 

La fel, stim ca te bombardeaza sute de reclame cu produse minune, care iti promit ca-ti salveaza incaltarile de la atacurile murdariei. Asa ca, dupa ce am vazut cum cei de la Crep Protect toarna ketchup,

sau chiar ciocolata

pe niste adidasi sau ghete super scumpe, am hotarat sa incercam si noi:

Pentru primul test am luat ce aveam la indemana, adica o sticla cu vin rosu :)

Am aplicat pe perechea de New Balance din piele intoarsa crem spray Crep Protect impermeabil si, numai bine, cat s-a aerisit vinul, cam vreo 20 de minute, s-au uscat, asa ca, am decis ca inainte de a turna in pahar sa lasam sa curga un pic pe sneakersi :)

Ce s-a intamplat? Vezi aici:

Pentru cei nelinistiti, restul vinului a fost folosit cu moderatie, pentru a ne delecta papilele gustative :)

Testul numarul doi a fost cu... banalul lapte :)

Dupa testul vinului, am zis ca nu trebuie sa-i discriminam pe cei ce nu consuma alcool si sa le satisfacem si lor curiozitatea. Pentru ca stim clar ca pe material colorat  - textil, nabuc sau piele intoarsa - laptele lasa niste urme cel putin indecente :) si pentru ca ne era la indemana, am zis sa facem un test.

Asa ca, n-am mai stat pe ganduri si am decis sa folosim perechea de Asics din dotare de dragul experimentului.

Oare au rezistat?

Dupa cum vedeti, reclama este sufletul comertului, dar de data asta se pare ca in unele reclame produsele prezentate chiar fac ceea ce sustin ca fac. 

Daca inca nu esti convins, te incurajam sa faci asta acasa! Gama completa Crep Protect o gasesti pe www.coolor.ro asa ca poti comanda cu incredere, deoarece ai livrarea GRATIS! Si iti dai seama ca nu e vrajeala deorece nu ne permitem cu asa produse cool sa ne stricam reputatia!

Asteptam in comentarii sugestii legate de alte produse cu care sa il punem la incercare pe Mr Crep Protect

P.S. Daca te intrebi ce sireturi cool am pus pe adidasi, da un click aici :) Si DA, nu mai e un secret, in  Bucuresti livram Gratis in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14 chiar si pachetele PROMO !

#coolor #your #attitude

 


Distribuie articolul



← Articol anterior Articol nou →


0 comentarii

Lasa un comentariu

Nota: comentariile trebuie aprobate de un moderator inainte de a fi publicate.