Comanda telefonic la 0770774396 Termeni si conditii – COOLor

Termeni si conditii

Site-ul www.coolor.ro, este proprietatea SC SMART MIX CONSULTING SRL inregistrata in Bucuresti, Bd Nicolae Grigorescu, nr 43, sector 3, J40/11355/2018, CUI: 39721126, si va fi numita in continuare SMC.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SMC isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".
SMC garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul coolor.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SMC fara acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legatura web - link - catre coolor.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SMC, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a SMC asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului coolor.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SMC si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SMC a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului coolor.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de SMC pe site-ul coolor.ro, politica de preturi
SMC isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul coolor.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.
Preturile prezentate includ toate taxele aplicabile si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul coolor.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre SMC la adresa de e-mail contact@coolor.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SMC. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat agreate.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 1-2 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare cu un reprezentant al coolor.ro.
Costurile de livrare sunt:
- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 99 RON

- 20 RON cu TVA inclus, pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 1 si 99 RON
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
SMC isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SMC care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SMC fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SMC de la acest client.

5. Informatii despre RETURUL produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul cu coolor.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.
Astfel, produsele cumparate de pe coolor.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.
Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic (0770774396)  sau pe email (contact@coolor.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.
Produsul va fi returnat in aceeasi stare in care s-a livrat, adica nou si in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului, nepurtat, fara pete sau rupturi. In caz contrar el pot fi reexpediat clientului.
De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, rupte sau fortate etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.
Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, trimis fie pe email la contact@coolor.ro, fie printata si trimisa in colet.
Coolor.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul coolor.ro nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

6. Comentariile utilizatorilor pe site-ul coolor.ro
Utilizatorii care acceseaza site-ul coolor.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SMC isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SMC nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SMC si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa contact@coolor.ro

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul coolor.ro este gazduit de serverele unei terte firme. SMC nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SMC nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului coolor.ro.

8. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe coolor.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului coolor.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.