Comanda telefonic la 0770774396 Returnarea produselor – COOLor

Returnarea produselor

Returnarea produselor

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul ( cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului ( cumparatorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul  are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze firma asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

Returul este acceptat doar atunci cand produsele nu sunt purtate, se afla in stare perfecta si au toate etichetele cu care au fost livrate.

Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala. In cazul in care acesta este purtat sau deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Produsele care prezinta defecte precum: lovituri, zgarieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzura prin purtare, pete, crapaturi, rupturi, sau sunt utilizate in alte conditii decat cele pentru care au fost create, nu se pot returna.

In cazul in care integritatea ambalajului sau a produselor sunt afectate (exceptie facand sigiliul pachetului), COOLOR isi rezerva dreptul de a nu inlocui sau rambursa contravaloarea produsului returnat.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

·         contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator (client);

·         produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care s-au livrat, adica noi si in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului, nepurtate, fara pete sau rupturi;

·         Coolor  se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 14 zile calendaristice.

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuielile de transport (daca exista). 

Comenzile cu produse cadou in cadrul diverselor promotii trebuie returnate integral, inclusiv cu produsul trimis cadou. In caz contrar, contravaloarea produsului oferit cadou va fi oprita din suma de rambursat.

Pentru returnarea unui produs va rugam sa ne contactati la 0770.774.396 sau la adresa de email contact@coolor.ro pentru a stabili modalitatea de returnare.