Comanda telefonic la 0770774396 Cum să îți faci încălțămintea ca nouă din pantofii vechi – COOLor

Cum să îți faci încălțămintea ca nouă din pantofii vechi

Postat de COOLOR SHOP on

Una dintre cele mai triste experiențe de care ne lovim este legată de pierderea unei iubite perechi de pantofi. Fie din cauza uzurii sau pentru că designul său nu ți se mai pare deloc atractiv, ești obligată să renunți la accesorii de care nu credeai că te vei despărți vreodată.

Noi vrem să punem punct acestui ciclu sfâșietor și îți recomandăm azi cel mai bun truc pentru a obține o pereche nou-nouță de pantofi dintr-una veche. Iată cum să te bucuri de cele mai cool accesorii, așa cum meriți, în rândurile de mai jos!

Accesoriile de care ai nevoie în această primăvară

Azi îți oferim cea mai bună veste: e posibil să ai pantofi cu un look nou, cool și diferit, fără să fii nevoită să faci o vizită magazinului tău preferat și o gaură portofelului. Noi am descoperit șireturile din silicon COOLor: cu mărime universală, o instalare ușoară și disponibile în 12 nuanțe, sunt super-secretele unei femei care impresionează cu look-ul său fresh.

sireturi de silicon

Te întrebi despre ce e vorba? Așa cum am mai spus, despre șireturi colorate, care se potrivesc la orice pereche de pantofi casual, la cei sport, precum și la multi-iubiții tăi adidași, sneackers și teniși... [Citeste mai mult]


Distribuie articolul



← Articol anterior Articol nou →


0 comentarii

Lasa un comentariu

Nota: comentariile trebuie aprobate de un moderator inainte de a fi publicate.