Comanda telefonic la 0770774396 Tu stii de ce se dezleaga sireturile tale in timp ce mergi? – COOLor

Tu stii de ce se dezleaga sireturile tale in timp ce mergi?

Postat de COOLOR SHOP on

Noua ni se intampla atunci cand mergem sau alergam, cu siguranta ti se intampla si tie. Sireturile care se dezleaga sunt o problema, mai ales daca vorbim de copii, de femei insarcinate sau persoane in varsta cu dificultati de aplecare.

Stiai ca exista o explicatie stiintifica pentru acest lucru? Cercetătorii de la Universitatea California, Berkely, au efectuat diverse experimente in care nodurile erau observate cu o camera video in slow-motion. Pe masura ce alergi, piciorul loveste podeaua cu o forta de sapte ori mai mare ca cea a gravitatiei. Acest lucru cauzeaza slabirea nodului pe masura ce se contracta si se relaxeaza. Inertia piciorului este, de asemenea, un factor, deoarece capetele siretului trag de nod.

Adaugarea unor greutati la capetele sireturilor duce la dezlegarea mai rapida, conform experimentului realizat de savanti.

Si pentru ca orice problema are si o solutie, solutia la sireturile clasice care se dezleaga este data de sireturile elastice din silicon fara legare.

sireturi din silicon

Noi, la COOLor, punem la dispozitie o gama intreaga de culori pentru sireturi din silicon, care odata puse nu mai trebuie legate, dezlegate sau scoase.

Aceste sireturi colorate din silicon sunt potrivite pentru pantofi, tenisi sau sneakersi. Iata, deci, o alternativa eficienta la sireturile clasice.

Le poti pune pe adidasii de sala sau de alergare, astfel incat sa iti poti face exercitiile in voie, fara sa mai stai cu grija sireturilor ca se dezleaga.

Pentru cine sunt potrivite sireturile elastice din silicon?

Sireturile elastice din silicon sunt potrivite pentru toata lumea, nu exista restrictii, insa cateva categorii de public vor fi extrem de incantate sa le poarte. Acestia sunt copiii, care mereu alearga cu sireturile dezlegate, existand riscul de accidente.

sireturi din silicon

De asemenea sunt foarte utile si pentru femei in perioada sarcinii, cand aplecatul este o activitate dificila, dar si pentru persoanele in varsta sau cu dificultati de aplecare.

Te-am convins sa incerci si tu o pereche de sireturi elastice din silicon? Uite aici cum se monteaza::


Distribuie articolul



← Articol anterior Articol nou →


0 comentarii

Lasa un comentariu

Nota: comentariile trebuie aprobate de un moderator inainte de a fi publicate.