Comanda telefonic la 0770774396 Blogul #COOLor – Tagged "sireturi din silicon"

Blogul #COOLor — sireturi din silicon

SNEAKERSI MIHAI ALBU - NOUA COLECTIE IN EDITIE LIMITATA SMIKARS

Postat de COOLOR SHOP on

Mihai Albu creeaza sneakersi? Lansarea recenta a colectiei capsula in editie limitata de sneakersi sau pantofi sport pentru femei #sMIKArs de la Mihai Albu poate parea surprinzatoare din partea celui supranumit "arhitectul pantofilor". Renuntand la tocurile ametitoare cu care ne-a obisnuit in colectiile sale de pantofi stiletto sau pantofi de mireasa. Mihai Albu se alatura trendului lejer fiind primul designer roman care include in colectia sa sneakersii. Desi pare ceva iesit din comun, tonul a fost dat de marile case de moda - Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga, Prada introducand in colectiile lor de footwear si incaltamintea sport inca cu multi ani inainte. De asemena, marii...

Citeste mai mult →

5 idei de ingrijire & protejare a incaltarilor din piele intoarsa, piele sau nabuc

Postat de COOLOR SHOP on

De cate ori ti s-a intamplat sa dai o gramada de bani pe perechea de Nike, New Balance sau Adidas preferata iar la prima ploaie sa te trezesti cu pete de murdarie aproape imposibil de scos ulterior? Iata aici cateva sfaturi pentru a proteja si a avea mereu incaltarile curate si intr-o forma de invidiat fie ca e vara,iarna, toamna sau primavara.

Citeste mai mult →

Topul celor mai populare marci de pantofi sport din lume 2021

Postat de COOLOR SHOP on

Pantofii sport, denumiti in limbaj uzual drept adidasi, sneakersi sau tenisi sunt utilizati de milioane de oameni din intreaga lume. Acestia sunt preferati atat pentru activitati sportive cat si pentru confortul deosebit si lejeritatea oferita celor care merg foarte mult pe jos sau petrec multe ore in picioare.

Citeste mai mult →

Tu stii de ce se dezleaga sireturile tale in timp ce mergi?

Postat de COOLOR SHOP on

Noua ni se intampla atunci cand mergem sau alergam, cu siguranta ti se intampla si tie. Sireturile care se dezleaga sunt o problema, mai ales daca vorbim de copii, de femei insarcinate sau persoane in varsta cu dificultati de aplecare.

Citeste mai mult →