Comanda telefonic la 0770774396 Sireturi inteligente din silicon | COOLor

Sireturi inteligente din silicon

Sireturile dezordonate iti dau batai de cap? Avem solutia cea mai potrivita pentru tine: sireturi inteligente din silicon, fara legare.

De acum nu va mai trebui sa te apleci ori de cate ori ti se dezleaga sireturile, cu Sireturi din Silicon lucrurile se simplifica: le pui o data si apoi uiti de grija lor. Fara legare, fara fundite dezordonate sau mult prea lungi.

sireturi din silicon Coolor

Sireturi din silicon pentru copii

Copiii au intotdeauna dificultati in legarea sireturilor, de aceea aceste sireturi inteligente din silicon vor fi alegerea perfecta pentru ei.

Nu va mai trebui sa-ti faci griji ca se vor impiedica, vor cadea si se vor accidenta. Cu sireturile din silicon Coolor vei scapa de teama de accidentare a celor mici, de acum incolo joaca lor va fi fara griji, iar tu poti sta linistita.

Sireturi din silicon pentru femei in perioada sarcinii

Sarcina este o perioada foarte frumoasa in viata oricarei femei, insa pe masura ce evolueaza, aplecarea devine din ce in ce mai dificila. Cu aceste sireturi din silicon Coolor nu mai trebuie sa iti faci griji. Le pui o singura data, iar incaltarea devine mult mai usoara, doar cu un incaltator esti gata de plecare in cateva minute.

Sireturi din silicon pentru persoanele cu dificultati de aplecare

Tu sau cineva drag tie se confrunta cu dificultati la aplecare? Fa-i o bucurie si recomanda-i sireturile din silicon Coolor.

Odata puse uiti de grija lor, incaltarea devine foarte usoara, fara sa mai fie nevoie sa te apleci. 

COMANDA MINIM 2 SETURI DE SIRETURI DE SILICON SI ITI DAM LIVRARE GRATUITA ORIUNDE IN TARA

Sireturile inteligente din silicon Coolor sunt disponibile intr-o gama variata de culori si se potrivesc pe orice pereche de pantofi sport, adidasi, sneakersi sau tenesi.

Se monteaza usor si se curata usor, chiar iti poti spala tenesii in masina de spalat cu sireturile montate, nu vor pati nimic.

Un set contine 16 sireturi, 8 sireturi pentru fiecare picior.

Vrei sa schimbi ceva? Schimba sireturile!

NU MAI STA PE GANDURI! 

Comanda acum si tu sireturi din silicon Coolor si schimba infatisarea pantofilor tai! Uita de grija legarii, scapa de funditele dezordonate si reda aspectul de nou pantofilor tai preferati.

#coolor #your #attitude