Comanda telefonic la 0770774396 5 idei de ingrijire & protejare a incaltarilor din piele – COOLor

5 idei de ingrijire & protejare a incaltarilor din piele intoarsa, piele sau nabuc

Postat de COOLOR SHOP on

De cate ori ti s-a intamplat sa dai o gramada de bani pe perechea de Nike, New Balance sau Adidas preferata iar la prima ploaie sa te trezesti cu pete de murdarie aproape imposibil de scos ulterior? Indiferent ca esti femeie sau barbat, ca porti adidasi sau tenisi de la Converse ori pantofi de firma sau facuti la comanda, din materiale textile sau din cea mai fina piele intoarsa, incaltarile ingrijite reprezinta un simbol al elegantei si sunt un detaliu rapid remarcat de catre cei din jur.

Incaltarile sunt un accesoriu foarte important al oricarei garderobe, fie ca sunt destinate iesirilor la plimbare, mersului la sala, la birou sau la evenimente speciale. In general, cand alegem ceva de incaltat ne intereseaza atat calitatea si confortul dar si aspectul estetic. Ne luam adidasii spre a-i asorta la tinuta casual, sport sau business preferata si sutem gata sa-i purtam in cele mai variate situatii: atat in autobuzul aglomerat, prin baltile de la zapezile topite sau prin praful unei dupa amieze toride de vara.

Toate aceste conditii nu sunt deloc prietenoase pentru materialul din care ne sunt facute incaltarile: fie ca e textil, fie ca e piele naturala sau intoarsa, acesta este afectat in egala masura atat de catre razele de soare cat si de particulele de praf sau de catre substantele din apele rezultate din precipitatii.

Iata aici cateva sfaturi pentru a proteja si a avea mereu incaltarile curate si intr-o forma de invidiat fie ca e vara, iarna, toamna sau primavara:

Idei de curatare sau cum sa ai pantofii mereu curati

Crep Protect Wipes - servetele umede pentru curatare rapida  

Cel mai facil mod de a curata o pata este sa o faci cat mai rapid din momentul in care ai observat ca sneakersii tai s-au murdarit. Cum poti sa faci asta? Simplu: porti in permanenta la tine cateva servetele umede  Crep Protect special tratate spre a curata petele cotidiene. Incap lejer in orice buzunar, sunt sigilate intr-un ambalaj etans si pe fiecare parte au suprafete diferite: una mai rugoasa pentru petele dificile si una moale pentru petele superficiale. Iata in videoul de mai jos cum functioneaza:

 

Crep Protect Cure Kit - solutie curatare piele, piele intoarsa sau sintetica  

In cazul in care curatarea e necesara sa fie mai complexa, te salveaza un kit Crep Protect care are tot ce iti trebuie ca sa te descurci: o perie pentru indepartarea murdariei, solutie de curatare de la Crep Protect , o tavita si o laveta din microfibra pentru o curatare eficienta. Iata cat de simplu este:

Idei de protectie sau cum facem incaltamintea impermeabila:

Crep Protect Spray - solutie hidrofoba pentru impermeabilizare piele sau material textil  

Curatarea fiind asigurata, nu ne mai ramane decat sa aplicam solutia de protectie hidrofoba care face impermeabile chiar si materialele textile, pielea intoarsa sau nabucul. Protectia nu se refera doar la umezeala, ci si la particulele de praf sau la efectul razelor solare, prevenind decolorarea. Aplica doua straturi de Crep Protect spray la interval de 10 minute, lasa sa se usuce si uite efectul:

Idei de depozitare optime pentru incaltari

Crep Protect sanuri sau capsule odorizante pentru eliminarea mirosului incaltarilor  

Curatata si protejata, perechea ta de adidasi sau pantofii cei noi din piele intoarsa au nevoie de un tratament special si atunci cand nu-i porti. Recomandam depozitarea in cutii speciale pentru pantofi si folosirea de sanuri pentru a preveni deformarea si aparitia cutelor inestetice. De asemenea, dupa fiecare purtare poti folosi cu incredere Crep Protect Pills atat pentru a indeparta umezeala din interior, dar si pentru a asigura un miros placut care va preveni ulterior transpiratia excesiva:

Toate trucurile de curatare pentru pantofi de mai sus sunt la dispozitia ta si intr-un pachet complet Crep Protect pe care il poti folosi chiar tu sau il poti face cadou pasionatului de sneakersi dintre prietenii tai. 

Comanda cu incredere toate aceste produse pe www.coolor.ro sau descopera si alte accesorii minunate pentru incaltarile tale. Transportul este gratuit, iar daca esti din Bucuresti beneficiezi de livrare GRATUITA in aceeasi zi!

#coolor #your #attitude

 


Distribuie articolul



← Articol anterior Articol nou →


0 comentarii

Lasa un comentariu

Nota: comentariile trebuie aprobate de un moderator inainte de a fi publicate.