Comanda telefonic la 0770774396 Regulament concurs “Cumpara si castiga premii COOL de la #COOLor”

Regulament concurs “Cumpara si castiga premii COOL de la #COOLor”

Postat de COOLOR SHOP on

Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa achizitionati orice produse de pe www.coolor.ro in valoare de minim 99 de lei, sa aveti completata  o adresa de e-mail validă şi nume şi prenume reale.

Perioada de desfăşurare a concursului: 01.09.2018 – 30.09.2018

Înscrierea în concurs:

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a participantilor care nu respectă cerinţele concursului.

Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârsta minimă împlinită de 18 ani şi că poate dovedi ulterior cu acte.

Un participant poate fi descalificat în orice moment daca Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul şi prezentul regulament.

Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament şi consideră orice date cu privire la participant adevărate şi corecte. În cazul descoperirii oricăror neconcordanţe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă.

Dreptul de participare:

La acest concurs poate participa orice persoana fizică, cu vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naţionalitate sau religie daca achizitioneaza orice produse de pe www.coolor.ro  in valoare minima de 99 de lei.

Intrarea în posesia premiilor

Câştigătorii saptamanali vor fi desemnat pe 09, 16, 23 ,30 septembrie, prin tragere la sorţi cu platforma online random.org.

Extragerea finala va avea loc pe data de 01.10.2018 si ii va lua in considerarea pe toti participantii din luna septembrie, care indeplinesc conditiile de participare.

Pentru a putea intra în posesia premiului, câştigătorul va comunica Organizatorului datele personale în vederea validării premiului. După validare, acesta va primi prin curier Premiul la adresa comunicata.

Daca persoana declarată câştigătoare va renunţa la premiu, acesta se va reporta si se va repeta  tragerea la sorti.

Premii:

- 4 premii saptamanale constand din: 1 set sireturi din silicon COOLor multicolor si 1 vopsea pentru incaltaminte Dylon. Valoarea fiecarui premiu este de 61 de lei.

- 3 premii la finalul lunii, dupa cum urmeaza:

Premiul 1: un ceas Adidas in valoare de 450 lei

Premiul 2: un kit complet de curatare si ingrijire incaltaminte Crep Protect in valoare de 184 lei

Premiul 3: 5 seturi COOLor (la alegere) in valoarea de 145 de lei.

Valoarea totala a premiilor : 1023 lei

În cadrul acestui concurs nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani şi/sau în alte obiecte, după cum nu este permisă, în nici o situaţie, cedarea premiului câştigat către unul sau mai mulţi terţi. Premiile vor fi acordate câştigătorilor sub condiţia ca aceştia să nu fie descalificaţi ca urmare a nerespectării prezentului regulament.

Protecţia datelor personale:

Organizatorul nu are ca scop strângerea şi utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul acestui concurs. Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la:

- Colectarea şi prelucrarea de către Organizator a informaţiilor privind contul personal de Facebook şi a datelor oferite cu acest scop. Câştigătorul îşi dă, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume şi prenume, vârsta, număr de telefon, adresa de e-mail, oraşul din care provine, etc. şi a transmiterii acestora către Organizator în scopul acordării premiului stabilit prin acest Regulament;

- Stocarea acestor date şi prelucrarea lor şi în alte scopuri decât cele anterior menţionate, respectiv: reclamă, marketing şi publicitate.

Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale Câştigătorului şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament. Participanţii au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele pe care le-au furnizat în legătură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop.

Participanţii au dreptul să se opună prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment, din motive întemeiate şi legate de situaţia personală. Participanţii au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (cu modificările şi completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziţie, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Regulamentul concursului:

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina Facebook COOLOR. Modificările/forma modificată a Regulamentului intră în vigoare numai după publicarea online. Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România. În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiile câştigate nu se vor acorda.


Distribuie articolul← Articol anterior Articol nou →


0 comentarii

Lasa un comentariu

Nota: comentariile trebuie aprobate de un moderator inainte de a fi publicate.