Comanda telefonic la 0770774396 O pereche de încălțări, 5 lookuri diferite: trendul verii 2018 – COOLor

O pereche de încălțări, 5 lookuri diferite: trendul verii 2018

Postat de COOLOR SHOP on

Ne place faptul că moda ultimelor sezoane e mult mai versatilă, dar și mult mai practică. Duse sunt zilele în care femeile erau obligate să se urce pe tocuri amețitoare pentru a se simți elegante și frumoase. Azi, cea mai sexi încălțăminte e cea care te face să te simți confortabil, iar siguranța de sine și fericirea sunt considerate armele seducției.

Mai avem un aspect pentru care adorăm moda actuală: e pusă pe economisit. Nu ne-am fi așteptat ca soluția pentru problema risipei, a consumerismului în exces să vină de la fashionul considerat superficial, dar iată că așa a fost. Tocmai de aceea, în vara 2018 nu e trendy să îți cumperi perechi nenumărate de încălțăminte, ci să descoperi modalități prin care să faci una singură să arate mereu proaspătă și cool. Află cum din rândurile de mai jos!

Șireturile elastice din silicon, secretul tuturor fetelor cool 

Cum poți purta o singură pereche de încălțări și totuși să te simți cool și fresh? Cu ajutorul unor șireturi colorate! Noi le-am descoperit pe cele mai adorabile pe coolor.ro! Cu o bază imensă de clienți pur și simplu fascinați de ideile cool ale brandului, după cum îi spune și numele, Coolor ne tentează cu șireturi din silicon, care promit lookuri nenumărate pornind de la o singură pereche de pantofi.

sireturi din silicon

De ce să apelezi la șireturile din silicon? În primul rând, pentru că nu va mai fi nevoie să te închei la ele, iar studiile au demonstrat faptul că petrecem, în medie, 30 de zile din viața noastră legându-ne la șireturi. În plus, scapi de acele fundițe care numai atrăgătoare nu erau....[Citeste mai mult...]


Distribuie articolul



← Articol anterior Articol nou →


0 comentarii

Lasa un comentariu

Nota: comentariile trebuie aprobate de un moderator inainte de a fi publicate.