Comanda telefonic la 0770774396 Cumpara de 223 lei si hai la Sambata X3 - regulament promo – COOLor

Cumpara de 223 lei si hai la Sambata X3 - regulament promo

Postat de COOLOR SHOP on

Cumpara de 223 lei si hai la Sambata X3

Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa achizitionati orice produse de pe www.coolor.ro din colectiile COOLor Adulti, COOLor copii, Crep Protect, Arete - sosete cool sau Promo in valoare de minim 223 de lei, intr-o singura comanda si sa aveti completata o adresa de e-mail validă şi nume şi prenume reale.

Perioada de desfăşurare a concursului: 06.06.2019 – 25.07.2019

Înscrierea în concurs:

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a participantilor care nu respectă cerinţele concursului.

Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârsta minimă împlinită de 18 ani şi că poate dovedi ulterior cu acte acest lucru.

Un participant poate fi descalificat în orice moment daca Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul şi prezentul regulament.

Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament şi consideră orice date cu privire la participant adevărate şi corecte. În cazul descoperirii oricăror neconcordanţe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă.

Dreptul de participare:

La acest concurs poate participa orice persoana fizică, cu vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naţionalitate sau religie daca achizitioneaza orice produse de pe www.coolor.ro  in valoare minima de 223 de lei intr-o singura comanda.

Intrarea în posesia premiilor

Pentru a putea intra în posesia premiului, câştigătorul va comunica Organizatorului datele personale si o adresa de email în vederea validării premiului  După validare, acesta va primi prin posta electronica premiul la adresa de email mentionata. Daca persoana declarată câştigătoare va renunţa la premiu, acesta se va reporta si va fi acordat altui participant care intruneste conditiile.

Premii:

Pentru orice achizitie de minim 223 lei intr-o singura comanda pe www.coolor.ro primesti CADOU o invitatie dubla la Festivalul Sambata X3 fara tragere la sorti si fara alte conditii suplimentare. Valoarea premiului este de 170 de lei si asigura accesul in perioada 26-28 iulie 2019 la Festivalul Sambata X3 din Sambata de Sus judetul Brasov, Romania.

Biletele nu sunt nominale si asigura accesul la eveniment pe durata celor trei zile. Pentru competitiile sportive este necesara inscriere separata pe site-ul www.sambatax3.ro.
Cazarea si transportul nu sunt incluse - se poate opta pentru cazare la pensiunile din zona sau gratuit in zona de campare a festivalului - cu cort propriu ori inchiriat de la terti . 

În cadrul acestui concurs nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani şi/sau în alte obiecte. Premiile vor fi acordate câştigătorilor sub condiţia ca aceştia să nu fie descalificaţi ca urmare a nerespectării prezentului regulament sau a efectuarii returului produselor comandate in termenul prevazut de catre legile in vigoare pe teritoriul Romaniei.

Protecţia datelor personale:

Organizatorul nu are ca scop strângerea şi utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul acestui concurs. Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la:

- Colectarea şi prelucrarea de către Organizator a informaţiilor privind contul personal de Facebook şi a datelor oferite cu acest scop. Câştigătorul îşi dă, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume şi prenume, vârsta, număr de telefon, adresa de e-mail, oraşul din care provine, etc. şi a transmiterii acestora către Organizator în scopul acordării premiului stabilit prin acest Regulament;

- Stocarea acestor date şi prelucrarea lor şi în alte scopuri decât cele anterior menţionate, respectiv: reclamă, marketing şi publicitate.

Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale Câştigătorului şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament. Participanţii au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele pe care le-au furnizat în legătură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop.

Participanţii au dreptul să se opună prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment, din motive întemeiate şi legate de situaţia personală. Participanţii au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (cu modificările şi completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziţie, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Regulamentul concursului:

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina Facebook COOLOR. Modificările/forma modificată a Regulamentului intră în vigoare numai după publicarea online. Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România. În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiile câştigate nu se vor acorda.

 


Distribuie articolul← Articol anterior


0 comentarii

Lasa un comentariu

Nota: comentariile trebuie aprobate de un moderator inainte de a fi publicate.